Autosport

Bij Grymonprez Automotive gaat het niet alleen om werk, maar ook om passie en avontuur. We delen dan ook graag met jullie onze interesse voor de deelname aan de jaarlijkse Mini-Cooper slalom, waarbij we met trots onze eigen Mini inzetten. Dit evenement brengt niet alleen plezier, maar ook een gevoel van opwinding en uitdaging met zich mee.

Daarnaast koesteren we een diepe interesse in de Simca-auto’s en distribueren we ook onderdelen voor dit merk. Voor ons is dit niet alleen een zakelijke bezigheid, maar ook een manier om onze liefde voor auto’s te delen en te beleven.

Bij Grymonprez streven we naar perfectie in alles wat we doen. Met toewijding bieden we hoogwaardige producten en diensten op het gebied van automotive en industriële techniek. Van onderhoud en herstellingen tot het delen van onze passie voor auto’s en avontuur op evenementen zoals de Mini-Cooper slalom. We zijn trots om onze klanten te ondersteunen en te inspireren. Bij Grymonprez staat klanttevredenheid en vakmanschap centraal.

https://www.simcabelgium.be/pages/content/pascal-grymonprez.html